Team DSM en Finca Duernas

Team DSM en Finca Duernas zijn al 5 jaar partners. De extra vierge olijfolie van Finca Duernas is dagelijks ingrediënt van het dieet van de topsporters.

Begin 2017 kreeg Finca Duernas het verzoek van het professionele UCI wielerteam Team Sunweb (nu Team DSM) of we met hen zouden willen samenwerken. Laurens ten Dam had onze olijfolie ontdekt in de winkel van de innovatieve speltbakker De Bisschopsmolen in Maastricht. Vervolgens heeft hij deze olie geïntroduceerd bij de voedingsdeskundige van zijn team Titia van der Stelt. Sindsdien werken ze structureel samen met de voedingsdeskundigen en sporters van Team DSM. De voedingsdeskundigen zijn enthousiast over de positieve eigenschappen ten aanzien van de gezondheid en het hoge gehalte aan antioxidanten. De wielrenners zijn erg blij met de lekker smaken en geuren die onze olijfolie aan hun voeding geeft. Was het toeval dat Tom Dumoulin dat voorjaar de Giro won?

Laurens ten Dam geniet  nog elke dag van de smaakvolle gezonde olijfolie van Finca Duernas en neemt het graag mee in zijn camper en bij het barbecuen. 

Keep challenging

Het leitmotiv van Team DSM blijft ‘Keep Challenging’. En net als hen zoekt Finca Duernas ook altijd naar manieren waarop ze hun processen en producten verder kunnen verbeteren. Dit resulteert erin dat onze olijfolie elke oogst hogere niveaus van antioxidanten bereikt. En er zijn telkens meer (professionele) sporters die hun olijfolie hebben leren kennen en er bewust voor kiezen deze te gebruiken in hun dagelijks dieet.

Wil je ons artikel delen?

in Facebook
in Twitter
De waardering van www.echteolijfolie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 46 reviews.